NOU! Consultatii video

Rezerva o consultatie video pentru blanosul tau, direct din confortul casei tale!

Consultatii video caini si pisici

Salut, sunt Ana, medic veterinar “atestat” in Romania, dar profesez intr-o clinica veterinara din Marea Britanie. Am decis sa-mi folosesc cunostiintele acumulate pana acum pentru a putea ajuta si blanosii din Romania!

Daca esti acasa, in vacanta, ori nu te poti deplasa imediat la cabinetul veterinar cu blanosul tau si ai o situatie urgenta, neprevazuta, ori doar vrei parerea unui medic veterinar specialist, care sa te ghideze cu privire la problema ta, rezerva o consultatie video online pentru caini si pisici  cu mine direct din confortul casei tale! Poti folosi consultul video si ca un second opinion!

Consultatia video nu va inlocui vizita la medicul veterinar, insa in unele cazuri iti poate da informatii pretioase!

  • Te confrunti sau nu cu o urgenta?
  • Trebuie sa mergi de urgenta la cabinetul veterinar sau mai poti astepta?
  • Poti ajuta cumva animalutul pana clinica veterinara de care apartii se deschide ori ai nevoie sa fii directionat catre o clinica non stop cat mai repede posibil?
  • Vrei sfaturi legate de  nutritie, comportament,  probleme medicale, cresterea si ingrijirea corecta a animalului tau? Consultatia video te poate ajuta si in sensul acesta.
  • Daca esti din Bucuresti, poti fi directionat catre o clinica vererinara din Bucuresti cu care colaborez, fara a mai plati o consultatie acolo.
  • Renunta la sfaturile neavizate ale vecinilor sau ale altor iubitori de animale, si cere direct sfaturi de la specialist!

In urma consultului video, vei primi o fisa in format pdf cu tot ceea ce am discutat si recomadarile mele, deci nu ai cum sa uiti nimic!


Pasul 1: Programeaza o consultatie video cu mine

Completeaza formularul de mai jos , iar eu te voi contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a stabili impreuna o zi si o ora potrivita pentru amandoi!

Pasul 2: Alege tipul de consultatie dorit

Poti alege o consultatie video de 15 minute, la suma de 85 RON sau o consultatie video de 30 de minute, pentru sfaturi mai aprofundate, costul unei astfel de sedinte fiind de 150 RON.

Daca ai analize deja efectuate si vrei un second opinion (“a doua parere”), le vei trimite inainte de inceperea consultului video, la adresa contact@coolvet.ro  sau le poti atasa direct aici, in casuta de jos ( Choose file) pentru a nu pierde timpul consultului video pentru interpretarea analizelor!

Pasul 3: Achita taxa consultului video ales

Poti efectua plata prin transfer bancar (preferabil) ori Revolut, iar eu te voi contacta prin apel Video pe platforma Zoom, la ora si ziua stabilita impreuna. Asigura-te ca ai instalata aplicatia Zoom inainte de consult.


Simplu, nu?

PROGRAMEAZA ACUM O CONSULTATIE ONLINE PENTRU ANIMALUTUL TAU, COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS

Fiti cool si responsabili in acelasi timp, alegeti intotdeauna sa va informati corect, luati sfaturi direct de la specialist!    Transfer bancarRevolut